P r o f i e l

Over Kirsten Koetsier

Als mensen mij vragen met waarmee ze bij mij terecht kunnen, denk ik altijd: ‘met alles!’ Uiteraard is dat een opportune gedachte. Ik kan niet alles, natuurlijk niet. En marketingtechnisch nogal onduidelijk, immers als ondernemer hoor je een niche te kiezen. Een specifieke doelgroep, die kampt met vragen waar ik specialist in ben. Daarover zo meer.

In Loesje’s uitspraak ‘Ambitie nou gewoon alles’ herken ik mezelf. Ik wil zo graag alles uit het leven halen en zo goed mogelijk zijn. Dat heeft tot gevolg dat ik graag nieuwe dingen leer en uitdagingen aanga.

In juni 2014 rond ik mijn opleiding tot yogadocent af. Ik heb er de afgelopen drie jaar met veel plezier geleerd over de waarde van het lichaam als instrument in bewustwording. Afgelopen jaar heb ik tevens lezingen gegeven over ‘Innerlijk leiderschap en Psychosynthese’ bij Centrum Psychosynthese Holland.

Mijn week vul ik met het begeleiden van individuele cliënten in mijn praktijk, met het begeleiden van studenten in hun studieloopbaan op De Haagse Hogeschool en met het opleiden van counselors en coaches aan het Centrum Psychosynthese Holland. De rest van de tijd ben ik moeder van twee kinderen en partner. Hartstikke leuk en hartstikke druk soms.

Innerlijk leiderschap gaat over zelfsturing en dat is nodig als je ambities hebt. De neiging om niet te kiezen of prioriteiten te stellen ligt steeds op de loer. Maar ja de keerzijde ken ik ook: geen keuzes maken leidt uiteindelijk tot vermoeidheid, spanningen, een gevoel van zinloosheid, zwaarte. Juist het tegenovergestelde van wie ik eigenlijk ben. Ik heb in de afgelopen jaren geleerd om beter te doseren, om een focus te kiezen en om stil te staan. Het leek me altijd een omweg. Niets is minder waar.

Terugkomend op mijn doelgroep: Heb jij ambitie? hou je jezelf soms niet meer bij? Herken je bij jezelf symptomen van onrust, spanning en oververmoeidheid? En denk je dan nog… dit overkomt mij niet? Dan kan ik je helpen. Ik ben naast (ervarings)deskundige, counselor en coach.

Meer over Kirsten op Linkedin - Facebook/KoetsierCounselling - Twitter/ Koetsiercounsel

a href="https://twitter.com/koetsiercounsel">Twitter - @koetsiercounsel volgen

KoetsierCounsellingFacebook -KoetsierCounselling

KoetsierCounselling KoetsierCounselling